Lite avis på alla valborgsfirare…

…måste jag ju erkänna att jag är. Som gammal partyprinsessa så kan man ju inte låta bli att känna att det rycker lite i den där partytarmen.

Förra året var en av mina bästa valborgs någonsin! Här kommer lite bilder från då:

Firande med mina bästa! ♥

Men vi har ju haft en grymt bra dag idag med, bebisen sprattlar i magen och vi har haft kalas för världens sötaste 3-åring. Sen har vi tagit en kvällsprommis och kikat på hästar. Jag hade lust att ta mig till någon kase men orken tröt (tröt?).

So long!

3 thoughts on “Lite avis på alla valborgsfirare…

  1. Wihoooo! Förra året var det ju PARTY, PARTY!! Skiiiiitskoj! Dock kände jag inte direkt någon party-längtan igår faktiskt.. Men det kanske är för att jag har en del annat att se fram emot nu i maj. :-)

    Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *