Lindex och en iPhone 4S bland annat

Dagen startade med en VIP-shoppingfrukost på Lindex med lill-sis Mia. Jag hittade tre bodysar till Isak (ta tre betala för två…), två tunikor till Tuva och en blus till mig. Helt ok. Måste ju spara pengar till nästa veckas h&m-vip-shopping. ;-)

Liten knubbis tyckte att det var OERHÖRT spännande med VIP-shopping. På riktigt alltså! Han ”Oh”ade och ”Ih”ade hela tiden. :-)

Sen blev det en chailatte på Waynes (tack lillsis för en mysig, men alldeles för snöig, förmiddag! ♥) innan jag och Isak brände iväg till Gränby C där jag blev en iPhone 4S (och en massa mat…) rikare. Tjoho! Nu lär väl iPhone 5 släppas i dagarna, jag som väntat på den egentligen… Men, men, min gamla älskade iPhone 3GS börjar ju ge upp…

Nu är det dags att bryta upp från min gamla älskling och byta upp mig mot något fräschare… ;-)

Ikväll blir det mysmiddag. Jag ska göra fläskkotletter, så som mamma gör. Jag får inte till dem lika bra som hennes (dom är HIMMELSKA) men jag tror nog mina bara är snäppet under faktiskt.

Skit, nu blev jag ju jätte hungrig.

Ciao!

One thought on “Lindex och en iPhone 4S bland annat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *