>Lennakatten

>

Japp, vi far omkring jag och Tuvisen. Idag var det en tur med Lennakatten ut till Faringe för att kika in Thuns (men mer om det sen) tillsammans med storasyster Malin och hennes kids.

Jag måste ju erkänna att det var tufft att ta sig iväg imorse, men efter mycket om och men så pallrade jag mig iväg till slut. Och Tuva tyckte att det var riktigt skoj att åka rälsbussen ut! Speciellt när vi kom till Gunsta och kusinerna klev på. Då blev det glada miner minsann!

Värre var det på hemresan, redan trötta ungar (Erica somnade sittandes!) blev ju inte gladare av otrolig hetta i vagnen (fast de var faktiskt väldigt duktiga ändå). Och när tåget dessutom blev ca 45 min försenat (!) och det redan ínnan var lite väl sent men tanke på Tuvas sömn. En bit innan Uppsala var det en tok trött och tok varm Tuva som somnade på mig och jag skojar inte när jag säger att det rann svett om oss båda när vi till slut kom in till stan.

Värmen och det att jag inte ätit innan vi åkte (smart där…) gjorde att jag blev helt slut, och trodde på allvar att jag skulle svimma på prommisen hem. Som tur var så var Tuva lika trött och hon sov så att jag både hann äta och ta en powernap innan hon vaknade.

Men annars så är jag nöjd med dagen, lika kul som alltid att umgås med Malin och Tuva älskar ju sina söta kusiner! Kul att åka tåg med för den delen, sist jag åkte var nog i lekis trots att tåget bokstavligt korsar mina hemtrakter.

1. Två söta napp-tjejer på väg mot Thuns med rälsbussen. 2. Tok-Calle gör sin bästa foto-min. Hihi.

Utanför Thuns i väntan på tåget så sitter duktiga Calle och Erica fint medans min tokunge härjar på och är överlycklig över alla stenar man kan kasta. Fullt ös medvetslös… Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *