Le Specs för 47:-

Här kan man snacka om fynd. Jag fick ett par Le Specs för 47:-, inklusive frakt på 69:- och aviavgift på 29:-. Själva brillorna kostade alltså – (minus!!!) 51:-!


Häng med nu, det var alltså så här:
Jag fick ett mail från medlemssidan Campadre om att handla för 500 och få 300 i rabatt, så jag köpte brillorna som kostade 249:- och en ögonkräm för att komma upp över 500:-. Sen var ögonkrämen slut, men jag fick 300:- rabatt på mina solbrillor för 249:-. Sen fick jag 50:- insatta på mitt campadrekonto som ”plåster på såret”. Mitt obefintliga sår. ;-)

Update: Haha, det är ju FEL solbrillor på kortet. Det är mina slitna, snea från h&m!!! Får komma en ny bild sen när det är solbrilleväder igen.

 

– Posted using BlogPress from My iPhone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *