Laddar för vardagen

Jaha, sista kvällen på mitt och Tuvas jullov. Känns bra. Och tråkigt.

Känns som att jag har vart ledig i en evighet samtidigt som det känns som det var igår jag jobbade. 2 veckors ledigt har det blivit iallafall. Mycket behövligt och vi har ju haft det rätt bra med sömnen också. Tuva har somnat senare och vaknat runt 8-snåret. Väldigt mycket bättre än att gå upp vid 6. :-)

Men jag längtar tillbaka till jobbet och vardagen nu, känns ju alltid som en nystart efter nyår på något vis.

2011 ska bli ett bra år! Yey!

Nu är jag megatrött ändå. Tuva var också trött och ville lägga sig tidigare till och med. Tar på krafterna att vara på julgransplundring. ;-) Men jääääääklar vad vi dansat. Jag tog igen det jag missade på Flurran igår. Hehe. ;-) Tuva var ÖVERLYCKLIG! Hon dansade för fulla muggar och det största leendet fyllde upp hela hennes ansikte. Hur varm blir man inte i mammahjärtat av att se det? INGET kan slå den känslan man får när man ser Tuva vara riktigt, riktigt glad och lycklig. ♥

Tyvärr så togs det inga bilder trots att jag hade med systemkameran, men hur ska jag kunna knäppa bilder när jag dansar för fullt med alla barnen? :-) I pausen mellan dansen så kämpade jag med att hinna få i mig kaffet och kakorna. Hehe.

Nope, trött var ordet.

Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *