L to the O

Idag har jag vart trött. Trött som satan. Först bökade Simon första delen av natten så att jag inte kunde sova, sen när han lugnat ner sig så började Tuva gråta, och gråta och gråta i omgångar med mellanrum på kanske 15 min. Efter någon timme så kom jag ju på att hon säkert var kissnödig! Hon var väl för trött för att förstå vad det var, och efter situationen som hände på dagis i torsdags så är hon fortfarande lite rädd för att kissa och håller sig helst in i det längsta. Men så efter att jag burit upp en halvsovandes Tuva och satt henne på pottan och sen burit tillbaka henne så sov hon hyfsat resten av natten. Typiskt att jag inte kom på det tidigare. ;-)

Vid 04 somnade jag, och 05.40 ringde klockan eftersom jag började 07 idag.

Wiho… Zzzzz…

Så dagen idag har försvunnit i ett trötthetstöcken. Men jag har hunnit med att få massage och äta första julmaten iallafall. Och fått skämmas på julklappsutdelningen på jobbet då jag inte köpt nå…

Det enda spännande jag har att berätta är att mamma och pappa har en litet lo-djur som springer runt hemma hos dem och inte verkar vara det minsta skygg. Kika in i mammasblogg (se länkar till höger) om ni vill läsa mer. :-)

Bild fotad från när de åkte bil hem från lillebror Villes luciafirande i måndags. Det är alltså på lilla vägen hem till mamma och pappa, utanför en av deras grannar.

Jag älskar lodjur, de är ett favoritdjur till mig. Kommer ihåg när jag såg ett på Kolmården när jag var liten och sen köpte ett mjukisdjur i presentshoppen… Det var ett kärt mjukisdjur i många år. ♥

Nu har jag lite att göra. Almanackor ska förberedas, julkort ska skrivas och så ska det städas och tvättas lite.

Ciao!

One thought on “L to the O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *