Kortvarig sjukstuga

Igår så kände jag på Tuva precis när vi skulle ta på oss ytterkläderna för att åka iväg till jobb och dagis att hon var lite varm. Och inte skickar man väl ett febrigt barn (även om det är lite) till dagis? Bara att vara hemma… Dessutom hade hon hostat hela natten så hon var ganska trött.

Både den lilla febern och hostan försvann under dagen och nu i natt var det inte mycket hosta alls. Och nu är hon pigg som en mört, pappan hennes (som kom hem från Tyskland mitt i natten) och hon åkte precis iväg till dagis eftersom bilen inte gått att starta innan… 26 grader kallt är det ute! CRAZY!

Jag har vart helt däckad jag också. Huvudvärk och illamående. Trodde nästan att jag åkt på någon magsjuka, men det var nog huvudvärken som gjorde att jag mådde illa. Men så vågade jag inte äta något igår i rädsla för att jag skulle bli sämre. Och huvudvärken som infann sig igår kväll och natt är nog den värsta jag vart med om. Migränattacker till trots. Shit, hela huvudet var ju ÖMT. Kände man utan på så gjorde det ont av beröringen och kudden var på tok för hård att ligga på.

Så jag hörde av mig till jobbet igår kväll och berättade att jag inte skulle komma idag. Men så när jag vaknade så kändes det lite som att vakna till fågelsång. Dock lite sliten eftersom jag varken åt eller drack förrens igår kväll då det blev en hårdbrömacka och ett glas saft.

Jag som i vanliga fall håller på att svimma om jag inte får något att äta på några timmar mår ju alltså inte så bra av en dags fasta (tur som sjutton att jag inte är muslim, jag hade ju avlidit under min första fasta).

Men jag är himla glad att jag inte blev sjukare! Även om den lilla sjukdomen kom grymt olägligt med tanke på att jag var hemma själv.

Nu blir det lite kurering med MAT och sen så jobb imorn. Sista arbetsdagen innan julledighet!

So long!

2 thoughts on “Kortvarig sjukstuga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *