Klackarna i taket! Not.

Haha, ojojoj, nog för ens liv är spännande ibland men något värst vidare spännande är inte den här fredagen. Klockan är 21.43 och jag ska nog börja röra mig mot sängen. Bara jag kan slita mig från datorn så. ;-)

Imorn blir det däremot liiiiiite mer fart, då kommer först Simons föräldrar hit för att hjälpa till med bygget och sen vid 14 så ska jag träffa mina gamla barndomskompisar Carro E, Mathea och Lisa! Tjohoo! Det var länge sen nu. Så det ser jag fram emot.

Bjussar på kort från där klackarna faktiskt slogs i taket innan jag går och lägger mig. :-)

Jag fyllde 27 år och hade en klackarna i taket fest. :-) På korten så är det lill-sis Emma och lillebror Tim (som dock missuppfattade hela grejen på de två första korten som ni kanske ser? Jag ser iallafall inga klackar på mina Converse… Haha!) som slår klackarna i taket med mig.

2 thoughts on “Klackarna i taket! Not.

  1. Kul att du gillade mössan. Jag ska försöka vinka till när den finns till försäljning:)

    Jag fick svar på röntgen idag och den visade inget. Tur det. Nu får jag försöka förlika mig med tanken på att det ”bara” är spänningshuvudvärk och hoppas på att det snart ger med sig. 2 månader har jag gått såhär nu. blir tokig snart.

    Kram o hoppas ni får en mysig helg!

  2. Roligt med klackarna i taket-fest! Här har du en till pensionär! Somnade vid 10 igår och nu ligger man vaken innan 7 :D just nu känns det som att man aldrig kommer gå på en fest igen efter flera månaders pensionärsliv.

    Ha en trevlig helg! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *