>Jomenvisst var det ett april-skämt

>

Ja, inlägget nedan var alltså ett aprilskämt. Någon som gick på det? Åtminståne en sekund? Inte? Men jo, erkänn? Nehe. Ok då. Jag vet att det inte var så troligt, men ändå!

Idag har det vart full rulle, först jobb som vanligt (där jag monterat en jävulsk massa text. Trött i ögonen var ordet. Vagel i ögat var andra ordet och gjorde att ögonen blev ännu tröttare.) sen speed upp till Gränby C där det shoppades påskpresenter, födelsedagspresenter, alkohol och ett linne till mig.

Sen speed hem för att göra mat åt mamma, pappa, Ville och Linnéa som var bjudna på 3-rätters (bruschetta, tacopaj och sen pannacotta) här idag.

Otroligt trevligt. Mer än otroligt trevligt faktiskt.

Nu är dock jag som dras med mina sömnproblem (och så undrar jag varför Tuva inte sover??? Jag är 25 år, nej jag är ju till och med 27 år!!! Och sover inte än. Help, please.) otroligt extremt extrem trött. Jag är så trött så att jag är för trött för att sova.

Tror nog jag ska ta ett glas vin till så sover jag nog sen.

Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *