Jåsa jacka till 30%

Jag fick tips av Carro om att Polarn o Pyret säljer ut skaljackor till 30% rabatt pga av att reflexen bak kan lossna. Tydligen så har de vart sydda tidigare säsonger, men nu hade de testat att limma vilket inte gått så bra. Men sak samma för mig! Behöver de reflexer så tar jag på dem reflexväst ändå. Så jag passade på att slå till på två i lite större storlek till barnen.

IMG_1818Gul till Tuva (fanns inte så mycket valmöjligheter i strl 134, annars hade jag gärna syskonmatchat) och blå/turkos/rosa till Isak. Tuva var väl inte så jätte impad av nya jackan ”jaja” sa hon. Isak däremot, han blev överlycklig! ”JA!!! Isak ha JÅSA jacka!!!

Och jag var rätt glad över köpet jag med. Med ytterligare en 25% kupong och lite återbäring betalade jag ”bara” strax över 400:-/jacka. Skönt att sprida ut inköpen lite och ligga steget före så att man slipper den där paniken på hösten. ;-)

 

One thought on “Jåsa jacka till 30%

  1. Gud va bra!
    Jag har länge letat efter Jåsa jackor till bra pris. Det är inte alltid så lätt att få lönen att räcka till när man har barn :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *