Jag vill inte bli sjuk!

Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Jag vill INTE bli sjuk.

Men jag känner mig hängig och har ont i halsen. Sen får jag lite ont i magen då två av mina jobbarkompisar blivit magsjuka efter i lördags då vi hade fest med jobbet. Men visst borde jag väl ha blivit sjuk nu i så fall?

Jag minns ju min hemskaste födelsedag på långa vägar förra året då jag och Simon låg med magsjuka bägge två. Jag som bunkrat upp hemma med grejer för storkalas fick bara ligga och spy… Buhu! Inte iår tack!

Nope, nu är det dunder kurering som gäller. Mycket som gör mig trött är väl också min FÖRBANNADE nacke.

Lika bra att springa och packa ner handspriten i väskan så att jag kan sprita allt som kommer i min väg. Nu ska minsann inga fler baciller in i min kropp!

Fast jag är mycket medveten om att jag får skylla mig själv som sprang omkring halvnaken (ja alltså utan ytterkläder bitvis, då busschauffören var snäll och lät oss lägga kvar den i bussen, men sen när han åkt iväg så blev vi inte insläppta… Och sen blev vi ”klara” tidigare än bussen skulle komma tillbaka…) på Stockholms och Uppsalas gator i lördagsnatt.

Nej, men jag kommer inte att bli sjuk. Jag känner det på mig.

Det här är ju en favorit tid på året så jag tänker minsann inte bli sjuk.

No way!

Annars idag så har det ju vart jobb som vanligt, sen var bussen 25 min sen och det var hundra miljarder minusgrader (typ -10) ute. Brr! Tuva ville som vanligt inte hem och inte heller stanna kvar. Kanske ville hon gå själv om hon fick gå utan kläder…? Gah. Sen grinade hon hela vägen hem för att vi gick åt fel håll? Hela vägen som är täckt av snö som vagnen fastnar konstant i och dessutom ligger i kolmörker så att man inte ser vart man kanske skulle kunna ana ett hjulspår som man kan köra i. Krasch.

Nej, nu ska jag och mitt bra humör gå och lägga mig. Känns som att det kanske behövs. ;-)

Natti!

One thought on “Jag vill inte bli sjuk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *