>Jag, Tuva, Zackarias och Ville

>

I fredags bar det av ut till familjen i Funbo efter en mellanlandning på jobbet. Jag saknar ju jobbet lite grann, och det är väl bra? Hade jag inte gjort det så kanske jag borde funderat på om det verkligen är rätt jobb för mig…

Ute i Funbo var det hur mysigt som helst och Tuva blir ju hel lyrisk över alla barn och allt folk. Och katterna dessutom! Hon får slita och dra i dem hur mycket som helst, och de gillar det. Konstiga katter det där… Haha!

Här kommer en hel del bilder:

Tuva min lilla snygging, här har hon viserligen bara sina "underkläder" på, men det var varmt och jag hade som vanligt klätt på henne med tjocktröja och jeans över. På andra kortet så är det kameran hon vill ha men inte får. Argbigga! Haha!

Världens sötaste Zackarias! Hur söt är inte han? Tuvas minsta kusin.

Vem är det som skrämmer barnen?!

När de ligger så där på golvet så börjar Tuva helt plötsligt att fnissa, men vi förstår inte varför. Sen får vi se att Zacke hade sin lilla hand i hennes armhåla och kittlade henne… Sötnosar!

Tuva kikar om lill-kusinen också har några tänder på g.

Jag och kidsen på golvet. Zacke är lätt som en fjäder jämfört med min lilla bit.

Zacke med morbror Ville. Coolaste killen i stan. Sen en bild på en liten bejbi och en stooooor bejbi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *