>Jag tränar så hårt så att jag får migrän… Eller?

>

Eller nja, det var väl inte hela sanningen. Men jag fick migrän idag när jag tränade. Jag hade planerat att skriva ett inlägg i stil med "Nu kör vi!!!" innan träningen för jag var så grymt peppad att träna. Men istället så blir det ett migrän-inlägg.

Under passet så märkte jag att det började flimra för ögonen men jag tänkte att jag kanske fått nå damm i ögonen eller att det helt enkelt bara flimrade för ögonen. Det kan ju göra det ibland när man tränar.

Men sen när passet var slut och vi skulle varva ner så märker jag att flimret är koncentrerat till en fläck som bara blir större och större. Dags att dra sig hemmåt alltså… Efter en livsfarlig cykeltur hemmåt (jag såg ju inte! Men jag ville hem, hem, hem och att gå var inget alternativ då inte) så var jag hemma och kunde pilla i mig en ipren och nu sitter jag här med en lite halv snurrig hjärna och bankande huvud.

Som tur är så har Tuva inte bökat så mycket så fram tills nu har jag kunnat ligga och vila på soffan, Simon drog iväg på hockey möte nästan direkt efter att jag kom hem så hade hon bökat mycket hade det vart jobbigt…

Men på ett vis så är det rätt skönt att jag fick migrän, det förklarar rätt mycket. Att jag vart trött och orkeslös beror alltså inte på att livet är dåligt, utan blodvärdet.  Förmodligen så har jag inte fått upp det så bra än. Tur att jag köpte järnjuicen idag, nu är det jag som ska hinka det för fulla muggar!

Fasiken, nu domnar handen.

Jaja, det var skoj att träna i vilket fall, imorn blir det aerobics för NU KÖR VI!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *