Jag, tokig?!

Undrar hur många gånger Tuva har sagt saker liknande som det jag fick höra här omdagen:

Tuva: Du får leka med mig* idag.

Jag: Åh, får jag!

Tuva: Ja, det får du.

Jag: Tycker du att jag är bra på att leka då?

Tuva: Ja, det är du. Fast du är lite tokig också.

Det är ofta hon påpekar att jag är ”lite tokig” så jag antar väl att jag är det. Men det är väl inte så tokigt (haha) att vara en lite tokig mamma? Låter ju rätt kul tycker jag. :-)

Nu ligger Tuva och sover. Hon somnade någongång innan 11, och nu är klockan 13.15. Vet inte hur länge jag ska låta henne sova, men hon behöver ju sömnen också. Hon är ju febrig och sov ur dåligt inatt. Nu när hon sover så har hon i stort sett sluppit hostan så det kanske är lika bra att låta henne samla lite kraft och energi ifall om det blir en jobbig natt igen.

Jag sitter inne och tittar ut på solen… Åh så härligt det hade vart att kunna gå ut en sväng. Men det är väl lika bra att vi tar en inne rehabiliteringsdag idag. Min fot kan jag ju fortfarande inte gå på. Får liksom gå på sidan av foten, ser lite skadat ut, men, men.

* Det hon brukar säga när hon är arg är ”Jag vill inte leka med DIG!”. Nehe ok, inte mig emot!

Hörs!

2 thoughts on “Jag, tokig?!

  1. Hehe..stackars dig!

    Ja..tror nog att det är så det är just nu..en massa förbesvär..den där sura lukten från blöjan kunde man ju varit utan dock.
    Hehe..jag ska testa bananskal när jag får en sticka fast jag är värsta mesen..tar numer i vedträn med vantar så att jag inte ska få ngn sticka i mig.. ;)
    Tror du ska vänta med att klippa flärpen..annars kanske det blir fulare?
    Ha en go helg ni med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *