Jag måste byta lampa på toan.

Jag måste verkligen ändra belysningen vid spegeln på toaletten. Den håller på att knäcka mitt självförtroende totalt. Man ser HEMSK ut i den. Jag vill inte ta kort på mig (såna ”liggerpåsoffanunderminChillifiltochfotarmedPhotoBoothen-bilder” eller ”skid-bilder” räknas inte) för att jag ser ju bara det där hemska ansiktet som möter mig i spegeln (enda spegeln som jag fixar mig framför) där varje dag.

Det där ansiktet som är liblekt med en nyans av grönt/gult, med porer som ser ut att man skulle kunna gömma något i, ringar som inte går att dölja under lager med smink och röda prickar som fullkomligt lyser.

Men så laddade jag in foton nu som jag tagit i veckan och såg en bild som jag tagit på mig och Tuva ändå och då blev jag nästan lite chockad. Hallå, så farligt var det ju inte? Jag ser ju ut som jag brukade göra ju!

Bild som dessutom är tagen på eftermiddagen precis innan vi ska iväg på gympa och då jag sminkat mig någongång runt 06 på morgonen, stått ute och fryst och gått 1000 mil.

NU SKA DET DÄR FÖRBANNADE LYSRÖRET VÄCK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *