>Jag kom upp…

>

…ur sängen imorse. Men det är en hääääärlig träningsvärk jag dras med i större delen av kroppen. Men det känns som att det skulle kunna vara en sån där träningsvärk som är värre dag två så vi får väl se om jag lyckas ta mig upp imorn också. Hehe.

Annars då?

Arbetsdagen har flutit på betydligt bättre än väntat, kanske för att jag såg framför mig ett total kaos (det är väääääldigt många borta idag, varav en av dem ligger hemma i svininfluensan! Hjälp!) och det faktiskt har vart under kontroll större delen av dagen.

På lunchen smet jag iväg på en snabb shoppingrunda, och nu ligger två kassar brevid mig här på golvet. En från Monki och en från MQ. Jag är mycket nöjd.

Ikväll blir det fredagsmys hemma i min ensamhet, Tuva sover ju förhoppningsvis och Simon har hockeymatch så jag ska köpa nachos på vägen hem… Mmm!!!

Imorgon kommer Tuvas farmor och farfar och ska passa henne medans jag och Simon ska lyxa och bo på hotell. Yey!

På söndag är det först visning av en potentiell väldigt bra lägenhet (bara området vi är osäkra på…), sen fotbollsträning och efter det så har Simon hockeymatch igen.

Nej, lite kaffe på den här fikarasten vore kanske inte så tokigt heller.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *