>Jag har fuskat…

>

Igår när jag gick hem så kunde jag inte hålla mig ifrån Solpalatset, och för 40:- så fick jag lite ljusterapi. Så välbehövligt!

Jag har ju solat lite solarium förr i mitt liv (men aldrig några mängder, mest bara lite på hösten när brännan börjar försvinna från sommaren och sen på våren när jag är less på att vara vinter-genomskinlig.) men nu då det kommit fram att det är farligare än man trott och det kanske är dags att tänka på att förebygga rynkor (hjälp!!!) så har jag praktiskt taget inte solat alls.

Men en gång är ingen gång? Eller hur är det man säger? Hehe. Fast känner jag mig själv rätt så kommer det nog bli ett par gånger till innan sommaren kommit.

SÅ farligt kan det ju inte vara om man solar typ 5 gånger om året tycker jag.

Annars då? Jo, jag hade en bra dag igår. Först jobb och sen mys fredag med my love.

Och nu har jag mys morgon med mitt lilla hjärta. Mycket mys blir det!

God morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *