Jag antar att hon drömmer?

Igår när Tuva vaknade så ha hon direkt ”Jag vill åka till mormor Sibylla” (Mormor Sibylla är Tuvas gammel mormor, Simons mormor, som bor i Röjnoret, lite utanför Bastuträsk ca 1 timmes bilfärd inåt i landet från Skellefteå. Dvs ca 80 mil härifrån? Sist vi var där var i julas…) och sen tjatade hon hela förmiddagen om att åka till mormor Sibylla. Jag försökte fråga vad hon skulle göra där, men det ville hon inte svara på. Hon skulle bara åka till mormor Sibylla. Punkt.

Idag var hennes första ord när hon vaknade ”Mamma, jag vill ha läppstift!”. Och hon har ALDRIG haft läppstift. Jag använder väldigt sällan läppstift eller läppglans så jag vette tusan vart hon fått det ifrån. Jag hittade till slut en burk vaselin (ville ju inte kladda på med färg, för då skulle hon säkerligen bli besatt och vilja ha det hela tiden) och det dög visst. Puh. ;-)

Sen har hon drömt mardrömmar två nätter i rad, i går drömde hon om bajskorvar och inatt om Aslan (våran katt). Haha! Tok tjej.

Nu vill hon ha glass säger hon, och jag att ok då, ”bara för att det är sommarlov” ”Men du får hämta själv i så fall”. Och då får jag till svar ”Men jag oooooorkar inte, jag är trööööööööött!”. Och helt plötsligt blev hon tonåring?

2 thoughts on “Jag antar att hon drömmer?

  1. Hahaha, underbart! Hon vet minsann vad hon vill, så fort hon vaknat! Och sommarlovsglass kan man ju inte neka till! Härligt med sommar!

    • Nej precis. Är det sommarlov så är det ju. :-) Underbart med sommar! Ses till nästa helg. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *