iPhone 6S plus rosé gold

Jomenjustdet!

En till sak som hänt är ju att jag uppdaterat min lilla älskling till en iPhone 6S plus i rosé. Behöver jag ens nämna att jag är kär? ♥

IMG_7406♥ My precious ♥

Jag fick ett infall och testade att förlänga mitt abonnemang som går ut i november via Telias hemsida. Gick hur smidigt som helst! Så smidigt att jag var tvungen att ringa och försäkra mig om att det verkligen gått igenom och min beställning var korrekt. Två gånger till och med. Haha!

Än har jag inte hunnit skaffa något skal, jag vill ha ett plånboksfodral och jag tycker att utbudet till iPhone 6S plus var lite trist. Men idag klickade jag hem ett som jag hoppas duger iallafall. Jag är ju liiiiiiiiiiiiivrädd att det ska hända min bebis något! ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *