>Inte som planerat

>

Igår var tanken att jag skulle följa med Annelie på partaj här i huset brevid och sen till Flurran. (Eftersom jag ändå inte kunde träna idag. Simon har ju match och vi har ingen barnvakt så kunde jag ju lika gärna passa på).

Och visst till partajet kom jag ju, och det var riktigt skoj och trevligt! Kul att träffa en massa nytt trevligt folk. Ett väldans drag var det. Wiho! Men så precis när det börjar dra ihop sig till utgång så ringer Simon och säger att Tuva vaknat och är jätte ledsen och han vet inte vad han ska göra. Så det blev till att knalla de 20 metrarna hem och ta hand om en urflippad (då var hon inte ledsen, men super speedad och små hysterisk, hon blir ju lite konstig när hon kommer upp så där på natten) liten Tuva.

Egentligen kanske jag inte behövt gå hem, men hur bra samvete skulle man ha då? "Äh, men låt ’na skrika, jag ska till Flurran".

Det dumma var ju bara att jag har haft två riktiga böknätter, och i fredags var Simon ut. Men då bet jag ihop och hörde inte av mig till Simon (så han kunde få ha kul utan att vara orolig över att Tuva var vaken här hemma) eftersom jag visste att han skulle få ta henne natten efter då jag skulle få gå ut och partaja.

Men, men. Inget att hänga upp sig på. Jag fick ju träffa lite trevligt folk iallafall, så fick jag känna lite feststämning, jag sparade pengar eftersom jag inte gick ut, och jag mår med ganska stor säkerhet mycket bättre idag än vad jag hade gjort om jag hade gått ut.

Så nu sover Tuva, och sen ska vi iväg på julgransplundrig med pappas fack SEKO.

Nope, ska packa iordning lite. Snart så ringer nog MIN mamma och MIN pappa (som Tuva säger om hennes mamma och pappa) och säger att de är på väg för att hämta upp oss.

Hoppas ni har en fin söndag i kylan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *