>Insnöad (på puderrosa och djurmönster)

>

Ja, det låg ju lite grejer i det där paket från h&m till mamman också (och några grejer som skickades hem, bland annat en fin fin väska, men dragkedjan gick ju inte att stänga!).

Detta hänger numera i min garderob:

Jag har visst snöat in på puderrosa, nu får det nog vara nog med det på ett tag… Men det är ju så fint, och jag har alltid trott att jag inte passar i det (känns som att min hudton typ är puderrosa, eller grisrosa… ) men nu har jag gjort en helomvändning och tycker att det är super fint!

En annan sak jag snöat in på är djurmönster, men nu får det nog vara nog på den fronten också. För nu har jag en basker, strumpbyxor och örhängen i min garderob också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *