>Inskolad och klar!

>

Idag lämnade jag Tuva och gick direkt (viserligen kom jag på när jag hade kommit hem att jag hade lagt nycklarna i vagnen, så då fick jag gott gå hela vägen tillbaka och hem igen… 10 min x 2 helt i onödan… Men all träning är bra träning? Visst?) och det gick fint, viserligen tittade Tuva på mig med stora ögon men hon grät inte.

Sen när jag kom och hämtade henne vid 13-tiden så hade hon precis vaknat och hennes fröken sa att "nu räknas hon som inskolad och klar, det går ju hur bra som helst!". Bra va? Våran lilla duktiga tjej.

Vi ska iaf fortsätta veckan ut med de här korta dagarna (8.30-13.00) så att hon får en mjukstart. Nästa vecka får hon förmodligen öva på att gå lite längre dagar och lite mer likt så som hon kommer att gå när jag jobbar sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *