Ingen partypingla för tillfället

I helgen har jag missat TVÅ fester, en i fredags med jobbet och en i lördags som jag hade tänkt skulle vara super kul, en ”tjejfestreunionfest” eller vad den nu kallades i inbjudan på facebook. :-)

MEN, jag är alldeles för trött för att orka med såna aktiviteter för tillfället. Jag är ju så trött att jag inte ens har ambitionen att ORKA vilja. För tänk vad jobbigt att göra sig iordning, ta sig iväg, umgås nykter med folk som festar (man kan ju bli lite avis…) och sen för att ta sig hem, sminka av sig (åh jobbigt!) och lägga sig (illa när man tycker att det är för jobbigt att gå och lägga sig?).

Hittade en bild i mitt arkiv… Så här uppiffad orkar jag inte göra mig nu…

Jag hoppas verkligen att den här tröttheten (och helst illamåendet också) ger med sig snart! För jag längtar efter att ha lite högre ambitioner med min vardag än att orka med den utan att börja grina av trötthet.

Puh.

Det var dagens klagomål, nu är lunchen slut och det är dags att jobba igen.

Ciao!

One thought on “Ingen partypingla för tillfället

 1. Hej!

  Här kommet en kommentar från någon som är totalt okänd för dig! Men kan inte låta bli att kommentera. Kikar in lite då och då, gillar din blogg.

  Minns inte riktigt hur jag hamnade här. Men jag är gammal klasskompis med din Simon.

  Iallafall. Det jag inte kan låta bli att kommentera är din trötthet! Väntar nummer 3! Och drabbades av värsta kräkkaoset i vecka 7. Testade först postafen utan effekt, och fick sen lergigan 25 mg utskrivet. Jag slutade kräkas, vilket såklart var toppen. Men, ett stort men. Tröttheten! Dåsigheten! Det totala komat! Somnade varenda kväll runt sju. Detta trots att jag kunde sova två timmar på eftermiddagen. Jag var så trött att jag satt på jobbet och undrade hur fan jag skulle ta mig hem, över huvudtaget. Tillsammans med två barn! Jag orkade ingenting, absolut ingenting, och det skrämde mig. Flera veckor. Allt var jobbigt.

  Tills jag vågade sluta med Lergigan. Jag blev en helt ny människa. Fick tillbaka livsglädje, ork och lust.

  Lusten att leva. För den försvann fasiken! Och det är en läskig känsla.

  Ett tips bara. Värt att överväga om tabletterna är värda sin effekt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *