>Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher

>

Estee Lauders Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher är det bästa jag någon sin testat att ta på min hud tror jag. Helt fullständigt magisk!!! (Nej, jag är inte sponsrad. Inte direkt som att jag skulle bli det va… Hehe.).

Jag fick med mig ett litet prov hem när jag köpte en concealer på Åhléns från samma märke (som också är grym) och jag snålade och snålade med den pytte lilla provtuben och den räckte faktiskt ett tag, så cremen är inte bara magisk, det är dryg som sjutton också!

Men efter att lilla, lilla tuben tagit slut så har jag saknat den så mycket att jag var tvungen att beställa så jag googlade för att se vart det var billigast. När jag såg vad den kostade så kunde inte mitt samvete riktigt ta det. 699:- är MYCKET för ett serum.

Efter mycket letande så hittade jag dock CDWOW (lite otippat…) och där kostade den "bara" 429:-! Då fanns det dessutom någon rabattkod. Jag kunde ju inte låta bli att klicka hem den då…

Och idag hämtade jag ut paketet, så nu sitter jag här med en hud så len så att jag aldrig kännt något annat. Porer som i vanliga fall syns på meters håll syns inte under lupp och hela jag bara strålar. Ok, där överdrev jag åt båda håll, men ungefär så känns det.

Om jag skulle börja tjäna mycket mindre pengar helt plötsligt och bli tvungen att dra ner på mina utgifter, hur skulle jag då kunna leva utan denna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *