I väntans tider…

…ja, det är det verkligen här hemma.

Nu har jag börjat mer och mer ont igen, men jag vågar inte hoppas på något utan försöker tänka bort det och fokusera på annat.

Idag har det vart storstädning och tvättning igen. Måste nog bli bättre på att skura golven upptäckte jag, brukar ju oftast nöja mig med att punkt-skura om det behövs… ;-) Men nu är det gjort iallafall.

Imorgon ska jag städa i förrådet med alla barnkläder efter Tuva. Sortera ut sånt som kan ges bort och spara det som jag vill spara (speciella favoritplaggen) åt Tuva. Men nu har vi ju sparat ALLT.

Aja, spännande va?

Men lite spännande är det ju ändå. 4 dagar kvar till BF och 18 dagar kvar av det längsta jag KAN gå. Lite ironiskt är ju bara att jag hade bra mycket mer sammandragningar i vecka 30 än jag har nu… Fast iofs så har jag ändrat lite uppfattning om vad en OND sammandragning är också. ;-)

Nope, nu har katten (ja, idag var hon en sån, en katt som hade en kiosk som sålde glassar för 500:-/st) somnat i sin säng så jag ska krascha på soffan. Ingen idé för tjockisen att lägga sig ner så länge hon förmodas springa upp…

Ciao!

3 thoughts on “I väntans tider…

  1. Haha, jag skrattar högt varje gång du skriver vad Tuva ”är” för något! Hon är ju helt underbar, katt, en ensam apa, osv.. Och vad gäller Räkis så får han gärna vänta tills den 20e, så JAG vinner tävlingen! Börjar så smått få upp hoppet igen… hahaha! (fast för din skull får han gärna komma ut nu, snabbt och inte så ont ;) )

  2. Hej.
    Hamnade här genom Englas blogg..
    ser att du också ska ha nummer två vilken dag som helst, spännande :)

    Ville bara lämna ett litet avtryck!

    /Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *