>I love ZLATAN!

>

Jag gillar Zlatan, det har jag alltid gjort. Inte för uteseendet då (då kikar jag hellre på Olof Mellberg, hehe) utan för fotbollen och hans attityd. Det är KUL att titta på när Zlatan spelar eftersom han kan göra det där oväntade och snygga dribblingar och finter (jag har ju alltid vart lite svag för sånt… Kan det vara för att jag vart en dribbler själv? Passa gör man bara i sista laget. Haha!) när han är på humör.

Viserligen kan han ju inte vara på humör också, gå omkring uppe på plan pch sucka för en pass inte kom precis där han ville… Men Zlatan är ju ändå Zlatan.

Ja, jag gillar Zlatan. Det är min favorit! Och igår så avgjorde han i sista sekunden. VERKLIGEN sista sekunden.

"Ingen kan kicka fotboll som han, Zlatan, Zlatan"

Bild från MIRAKEL? INTE ALLS. (aftonbladet.se) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *