I love these shoes

Ni får jätte gärna rätta när jag skriver fel på engelska (om ni är bombsäkra på er sak alltså), eller när jag skriver fel på svenska också för den delen. Jag hatar stavfel! Så är det rätt i rubriken? Update: Tack Tess! :-)

Tidigare i veckan så såg jag att de fått påfyllning på de här godbitarna i ca 3 sekunder, och jag var jääääävligt snabb på att haffa ett par! Dock i strl 37… Och jag har ju typ 37.5 i strl egentligen men brukar alltid ta 38 för säkerhetskull. Gillar ju ändå tjocka strumpor och att vara varm om fötterna… ;-)

LOVE!Hoppas de är lite stora i storlekarna och inte för små!

De är ju alltså från h&m’s festivalkollektion och sålde slut fort som attan.

Nu: Lunch! Min snälla chef var och köpte godaste salladen från City Sallad till mig.

So long!

0 thoughts on “I love these shoes

  1. Kul med ny blogg :))

    Sv: När jag haft ”modeller” så redigerar jag bilderna i photoshop. Men bara pyttelite :) Annars gör jag ingenting :) Hoppas allt är bra :)

  2. lovar att det kommer bilder snart men för tillfället är barnrummet paxat som gästrum över helgen:)
    Och du….är skorna för små så säger jag pax nu på en gång:) å då skiter jag i om jag får lov å ha strumpor i för att dom är stora:)

    kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *