>I love Sebastian!

>

Sebastians potion 9 har jag använt till håret länge, den är underbar! Att den är vårdande, och att den har lite stylingegenskaper gör att håret blir suveränt. Eller så suveränt mitt barr kan bli…  

Sist jag var och klippte mig fick jag även prov med på Sebastian light schampo och balsam, och jäklar vilken skillnad det blev i mitt hår! Det kändes mycket starkare och friskare, så jag var ju tvungen att göra en beställning och idag hämtade jag ut den, direkt när jag kom hem så var jag tvungen att tvätta håret (sist jag tvättade det så använde jag bara schampo, ett big no no för mitt hår).

Lite kul bara att jag aldrig i hela livet skulle välja det där schampot och balsamet själv. Det heter ju light och ska ge en lätt känsla, jag vill ha produkter som tynger ner och heter "super-silky-shiny-smooth-antifriss". Hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *