Hur hinner man?!

Ännu en dag har flugit förbi. Nog för att den här dagen är lite kortare (1 timme för att vara exakt) än alla andra och jag gick upp ur sängen vid 11 (!!!) men ändå.

(Simon tycker nog att den här dagen vart ganska lång ändå, jag lovade honom att sova till 07* eftersom han var ut och drack öl igår och jag gick upp med Isak till honom vid 07.15. Isak hade vaknat en halvtimme tidigare så det var ju ok. Då tänkte vi inte på att när Simon la sig vid 01 så var det vintertid och jag gick upp på sommartiden… Oups!).

Men annars har vi hunnit med ett Ikea-besök, ätit våfflor hos mamma och pappa och fikat upp det sista av doptårtan hos bigsis.

Idag knäpptes det inga bilder, men bjuder på några från tidigare i veckan. Vet ju att det uppskattas med bilder på mina hjärtan. :-)

Isak vill också vara med och spela prinsess-spel på iPhonen. :-)

*Självklart hade jag kunnat ta Isak på morgonen också om det vart så att han sov på natten men jag måste få några timmars sömn för att fungera. För mig är det ju inte ens ett alternativ att fundera på att ut och dricka öl med kompisar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *