>Hungrig som en varg

>

Gud vilket matvrak jag vart senaste tiden, jag är i stort sett hungrig konstant. Och efter min gigantiska matlåda idag så var jag tvungen att smälla i mig en Mars till kaffet. För jag hatar att vara hungrig! Jag fungerar verkligen inte då.

Men det är ju svin drygt att gå omkring och vara så där små hungrig heeeela tiden. Och inte för att jag brukar gå upp i vikt, men man blir ju lite orolig med det här matintaget lagom till beachen och allt.

Och jag måste ju äta om jag är hungrig. Annars blir jag världens suraste, argaste och mest förvirrade människa.

Men ja, vi får väl hoppas att det går över. Det brukar ju kunna vara lite upp och ner, visa perider är man ju inte hungrig alls i stället.

Och, nej, det är ingen bebis i magen (jag är pretty sure, eftersom det var the happy week typ nyss). Jag är bara hungrig! Och jag har ju hört att man ska lyssna på kroppen.

Jag och en Cuba libre, som inte var en Cuba libre.

(Cuba libre = cola, rom och lime).

Jaja, jag vet väl att det här inte var så intressant. Men det var det jag hade i mitt huvud. Det och Audrina och Justin (jag kollade  på några avsnitt The Hills igår och det går rakt in i mitt hjärta… )

Nu: Back to work!

Sen: Lek i Carros lekpark med henne, Minna och Tuva.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *