Hos barnspecialisten

Idag var det ett besök hos Barnspecialisten inbokat för att vi ska kolla upp Tuvas mage. Där var de jätte bra, och vi fick ny medicin (och inte bara tjat om att ”låt henne inte dricka så mycket mjölk, låt henne äta katrinplommon/bruna bananer/russin mm”) som vi ska använda i minst ett halvår.

Dessutom var Simon med, och han fick också höra att gå på pottan högst en gång i veckan inte är ok och inte alls är bra. Speciellt inte eftersom hon haft problemen så länge. På måndag ska Simon och Tuva upp och ta blodprov för att utesluta att det är någon allergi som gör henne förstoppad.

Tuva var väldigt duktig hos doktorn, hon vägdes och mättes (16.8 kg och 101 cm lång, och hon är bara 2 år och 10 månader. Värsta stora tjejen! ♥) och doktorn fick lyssna på hjärtat, lungorna och känna på magen (hon var ”hård” när man kände på magen, men det var inga knölar eller andra oroligheter, bara lite grann som behöver komma ut…).

Men anledningen till att hon var så duktig var kanske att jag hade sagt till henne att om hon var duktig så skulle vi gå förbi leksaksaffären på vägen hem… :-) I leksaksaffären valde hon först en käpphäst, sen ångrade hon sig och ville ha en My little pony innan hon såg att det fanns andra hästar (ni vet såna dyra, verklighetstrogna) och då valde hon snabbt två stora hästar och ett föl och sen var hon nöjd. :-)

Sen vart mamman väldigt missnöjd då vi fick vänta 45 min i kylan på bussen. GRRRRRRR!!! Men nu är vi iallafall hemma och Tuva har somnat för ett tag sedan, nu måste jag dock få upp henne (vilket är praktiskt taget omöjligt) för 16.15 är det gympa-dags!

Ciao!

2 thoughts on “Hos barnspecialisten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *