Hon minns hon

Igår pratade vi lite löst om att jag kanske ska ta tåget upp till Söderbärke (eller njae, Avesta, där vi bli hämtade av bästa ”Faster Sara”) och det hade minsann Tuva snappat upp.

Idag på dagis så berättade fröken att Tuva pratat om hela dagen att hon imorgon ska åka tåg upp till farmor, farfar och faster Sara.

Så det var bara att boka tåg nu på kvällen, och ringa om skjuts TILL tåget (bästa Boman, Mammas fasters man, men som en morfar för oss) och så FRÅN tåget (Faster Sara :-) ). Tuva tycker ju att det är riktigt skoj att åka tåg, så det blir ju en liten kul grej för henne att göra.

Tuva pratar så ofta om faster Sara här hemma förresten och när hon ska berätta vad hennes dockor/barbies/hästar/osv heter så är det alltid en som heter ”Faster Sara”.

Och jag tror att på Tuvas topp 3 att göra är att följa med Faster Sara till stallet och hjälpa till med hennes häst Ida. Tuva rycktar, mockar och hjälper till. Så duktig så.

Nope nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag packa så att Simon kan ta det i bilen imorn. Han kommer ju upp efter jobbet. :-)

Just det också, jag har ju en semla som väntar på mig i kylen… Life is goooooooood. Hihi.

Hörs!

2 thoughts on “Hon minns hon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *