>Hon kan ju!!!

>

Jag tog lite kort och tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om att "snart kryper hon" för hon var på god väg!

Titta bara:

Så när jag knäppt bilderna ovan så lägger jag ifrån mig kameran på golvet, och vad händer då? Jo, Tuva kryper till kameran!!! Just nu är jag stoltaste mamman i världen. Hon är ju så otroligt söt, och duktig och man blir ju så glad att man inte vet vart man ska ta vägen när jag såg att hon kröp, viserligen gick det i typ slow motion och väldigt vingligt. Men ändå! Hon kröp!!!

Efter att hon gjort några krypningar (ok, så heter det nog inte) så tänkte jag att jag skulle få henne att krypa igen så att jag kunde knäppa kort, och så här blev de korten:

Det är en bestämd ung dam som vi har att göra med. Att krypa på befallning gick inte.

Men nu har hon ju börjat, så nu kommer det nog inte dröja länge förrens hon kyper runt här i racerfart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *