Hjärnstillestånd?

Lite så känns det i min hjärna nu om kvällarna. Varenda kväll den här veckan har jag bara vart SÅ slut. Dagarna, då är det full fart med jobb och dagishämtning sen efter jag lagat middag och sen ätit så kraschar jag lagom tills Simon som jobbat sent varje dag kliver innanför dörren.

Jag har egentligen massa att blogga om (händer så mycket i Tuvas liv just nu, har 100 böcker på nattduksbordet, en ny bok i väskan :-), två outfits i kameran, en tävling på g och diverse annat roligt) men ikväll orkar jag inte.

På något konstigt vis så får jag visst hjärnstillestånd på kvällarna? Men det är väl omställningen, nu är första arbetsveckan efter julledigheten över och imorgon är vi lediga! Då är det storstädning på schemat.

Tack Erika för lunchsällskapet idag. Jag gillar när folk ringer så där bara ändå och vill luncha med mig. Dessutom resulterade det i att jag fick en bok jag spanat på till studentpris också, 100:- billigare! :-)

Aha, man ska aldrig säga aldrig, kanske kommer krafterna tillbaka senare senare och det sprutar ut blogginlägg under kvällen annars så hörs vi imorn!

Adios!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *