Hipp hurra för mig och ett litet blodprov

Dagen idag börjades med sång och frukost på sängen med två paket. Så glad! Tack min älskling! ♥

(Eller ja, egentligen började dagen med att ge en liten nerbajsad kille mat… ;-) )

Så snart fikat var intaget så gällde det dock att ta sig upp med hela familjen för att åka in till barnspecialisten där Tuva hade en ny tid för att ta blodprov eftersom hon vägrade sist… Jag fick brotta ner henne i våran säng för att få på henne de där Emla-plåstrena (bedövningsplåster) och det säger väl rätt mycket hur det sen gick till när hon fick ta blodprovet… Men hon gjorde det! Och när hon sen fick se den lilla, lilla pricken (jag höll nussen för hennes huvud så att hon inte skulle se när de tog blodet) efter nålen så var det en otroligt nervös och blek unge som helt plötsligt blev sitt vanliga jag igen. Och så glad! Hon fick köpa en chokladboll i cafeterian på väg till bilen och då sa hon ”Det här är nog den godaste chokladboll jag någonsin ätit!”

När hon kom hem så låg det en Polly-pocket julkalender som moster Malin ordnat från tomten under granen och så varenda liten paus som jag fått från kinkiga lillebror så har jag fått klä på Polly-pocket dockor. För Malin hade ju lovat att hon skulle få öppna alla luckor på en gång! :-)

Crazy prinsessorna Tuva (till höger) och hennes kusin Erica igår på kalaset. :-)

Hipp hurra för världens bästa 29-åring (ja, jag… Hehe. ;-) ) idag!

5 thoughts on “Hipp hurra för mig och ett litet blodprov

 1. De är bra lika tjejerna :).

  GRATTIS till dig Sara din lilla ungdom :).

  Jag vet precis hur ni har det med en spruträdd dotter.
  Du kan ju ana hur lätt (inte) det var för Nathalie när hon opererades i våras. Det var ju inte bara en spruta eller ett blodprov som skulle tas. Puh!
  Vad duktig T var som klarade det idag!

  Kram tant Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *