Hipp hurra för mamma idag!

Idag fyller älskade mamma 50 år! Hipp hurra för mamma idag! ♥

Idag har det vart stort kalas ute i gula huset i Funbo, och vi hade förbrett en liten tipsrunda där mamma fick gissa om hon kände igen alla kändis-killar hon är kär i (Kevin Costner, Niklas Strömstedt, Erik Saade, Roland Nilsson, Måns Zelmerlöv mm) och som pris fick hon en shoppingdag + middag på sran med oss tre äldsta döttrar nästa lördag.

Ska bli mysigt!

Jag har mått kasst idag, och ligger nu nedbäddad i sängen med datorn. Kvällen på Plock med Annelie och Carro blev inställd för min del. Buhu.

Nu ska jag surfa runt på lite bloggar och försöka hålla mig från att tröst-klicka-hem något som jag annars kan vara rätt bra på. ;-)

Ciao!

2 thoughts on “Hipp hurra för mamma idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *