Hipp hurra för Isak!

Idag fyller ju faktiskt knubbisen 6 månader. Kan ni fatta?! Det kan INTE jag. Vad hände med min lilla ”späda” nyföding? Nu är han ju en liten pojk som sitter i syrrans säng och leker med hennes My Little Ponys.

Längd har jag dålig koll på (senaste längden var vid 4,5-månaders kontrollen) men det är iallafall en 6 kg tyngre grabb som sitter på bilden till höger.

Hur mycket man älskar den där knubbisen går inte att beskriva med ord. Hjärtat känns som att det håller på att sprängas av kärlek bara jag tänker på att jag ska försöka beskriva. En liten tokskalle som just nu är lyrisk över att ha upptäckt så mycket mer av världen. Ögonen är stora som tefat när vi är ute med vagnen och han låter ”Ohhh! Ohhh!!! OHHH!!!”. Han sitter med oss vid bordet och äter middag. Bara det liksom.

Sen älskar han sin storasyster. Förut så tyckte han att hon var lite konstig och läskig eftersom Tuva helst bara lät som ett monster till honom eftersom ”han får ju så stora ögon!” och det var skönt när hon var på dagis för då hade vi det lugnt och skönt hemma ett litet tag (ett lagom tag, det är ju inte så att jag ville att hon skulle vara där mer) men nu är han oftast oroligare och mer gnällig när Tuva är borta och när han ser sin storasyster blir han SÅÅÅÅ glad! Tuva är ju otroligt snäll mot sin lillebror också. Hon bara öser kärlek över honom och inte minsta lilla ont har hon gjort mot honom. Helt underbart att se!

Älskade lilla skruttunge! ♥ Nu kan du väl stanna lite? Du får JÄTTE gärna börja sova, men sen kan du väl va som du är nu ett tag till? ♥

4 thoughts on “Hipp hurra för Isak!

  1. Iiiih, nästan en liten tår här:-) Förstår så väl och det är så fint hur du beskriver syskonkärleken!

    Grattis lilla sötknubbis på 6 månadersdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *