Hemska, hemska verkliga dröm

Det har vart lugnt med de här jobbiga ”gravid-drömmarna” på senaste. Antar att det kan bero på att jag helt enkelt blivit lite lugnare i min graviditet nu när jag känner lilla räkan ofta, och vi dessutom vart på UL och sett att allt är ok.

Men inatt var det dags igen. Jag drömde att jag fick missfall… Åh, det var så himla verkligt! Jag kände hur blod och klumpar bara forsade ur mig och jag bara låg där och kunde inte stoppa det. Jag försökte få Simon att ringa efter ambulans så att vi skulle kunna klara bebisen som jag trodde var kvar i magen, men då sa han bara ”nej, men hon har redan kommit ut…”. Ahhhhhhhh!!! Ursch, det var så himla verkligt.  När jag vaknade så trodde jag att det hänt något, men som tur var så var lillan vaken i magen och buffade runt lite grann. Puh.

Ursch, den här känslan kommer att förfölja mig under dagen…

One thought on “Hemska, hemska verkliga dröm

  1. Men usch vad hemskt. Tur att det var en dröm. Lillräkis verkar må bra därinne, hon planerar säkert att stanna där ett bra tag till! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *