Helg var det här!

Igår var det byggdag (nu är det gipsskivor i hela sovrummet!) som avslutades med trevligt middagsbesök av Carro, Micke och lilla Minna. Lagade en fisksoppa som var riktigt god, och enkel! Den kommer att bli en favorit. :-)

Idag fyller min största älskling hela 29 år! I två långa månader så har jag vart ett år äldre, men nu är han ikapp igen. ;-) Grattis my love! ♥♥♥ Min minsta älskling fyller 4 månader också dagen till ära, och det tjuvstartade vi med gröt smakportioner i fredags… :-)

Idag har vi haft besök av Simons mamma och pappa, Simons syster Sara och hennes Adam och Ellen. Mys! Tårta hade de med sig också. Jag hade tänkt att baka men la ner de tankarna och fokuserade på att ta hand om barn när Simon byggde istället. Eller ja, jag fixade frukost på säng och frukost med stekt bacon och äggröra till födelsedagsbarnet också.

Sen har det ju även byggts idag, Saras Adam är ju snickare och det han säger är våran lag. Hihi! Nu är det gips i hela min klädkammare också… Det går framåt! Så kul nu när man ser att det händer saker.

Och just det, får ju inte glömma att jag drog av en 12 km på skidor i fredags också. Jag planerade att skriva ett spännande inlägg om det så det kanske kommer… Har bilderna på min mobil så jag måste bara ladda över dem på nå vis.

Nu ska jag passa på att kika in lite bloggar medans Isak sover och Tuva tittar på MyLittlePony-filmer på min mobil (YouTube).

Tjing!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *