Hejat på pappa hela dagen.

Japp, dagen började lagom tills att vi hunnit med vällingfix, göra iordning frukost och bäddad ner oss (jag och Tuva, pappan i huset fick sovmorgon) framför tvn och vasaloppet för att hejja på bästa pappan/morfarn! ♥

Tuva tyckte dock att det var sådär att kika på skidor, så hon kikade på Lotta på bråkmakargatan på iPhonen. Jag följde dock hela racet tills sändningarna avslutades. Mycket mysigt, men jag fick aldrig se pappan i bild… Buhu.

Men himla bra det där att man får sms-rapporter. Pappa var duktig och knappade in placeringar hela racet och slutade på en 8966-placering. Inte tokigt alls! Jag har en duktig pappa jag. :-) Får slå han en signal imorn och höra lite mer detaljer kring loppet.

Annars så har vi hunnit med att handla en sväng medans Tuva lekte med sin bästis Erica. Jag shoppade lite mer för mina h&m-bonus-checkar. Men mer om det sen…

Nu är jag trött och imorn väntar jobb!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *