Hårmissnöje

Åh, jag är så himla missnöjd med mitt hår just nu. Det blev för kort sist jag klippte mig. Viserligen var det väl en massa slitet som behövdes klippas bort men ändå. Jag vet inte hur jag vill ha luggen heller. På ett vis saknar jag min hel-lugg, men det vill jag ju inte ha på sommaren. Då vill jag ha något osvettigt som går att få bort ur ansiktet. Nej, luggen får nog vänta till hösten.

Men håret känns så tråååååååkigt.

Önskar jag hade haft 15 cm längre vågigt beachhår.

Ärsch då.

10 thoughts on “Hårmissnöje

 1. Klipp upp håret mer.. Tycker det kan kännas kortare och tristare om det är jämnlångt. Sedan kommer väl lockar bättre fram i uppklippt hår.. Eller så gör du som mig! ;-)

  Kram

  • Ja, kanske ska göra det… Men samtidigt så känns topparna så himla tunna när håret är uppklippt också… Helst skulle jag vilja göra som du, men jag har 100 andra saker som jag vill lägga pengarna på just nu. Får ha det uppsatt istället. Eller raka av skiten. ;-)

 2. Du kan ju alltid sätta i löshår! Tyvärr är det ju ofrånkomligt att det sliter en del på håret oavsett vilken metod man använder..och sen beror det ju på din egna hårtyp hur naturligt resultatet blir!

  Annars så sparar du ju MÅNGA tusenlappar (!!) på att ha lite tålamod, håret växer ju trots allt utåt. =)
  Kanske du bara kan klippa upp det lite för att få fram snyggt självfall?

  Hälsningar Mia

  • Det är faktiskt lite uppklippt, och jag skulle gärna sätta i löshår men just nu är det fokus på körkortet och kan inte riktigt prioritera det då. :-) Ärsch, håret får vara tills nästa gång jag ska klippa mig efter sommaren. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *