>Har Sara blivit vuxen nu?

>

Ifall om så var det på tiden, 26 år gammal och allt.

Nej, men efter mycket velande så stannade valet på att det får bli en lugn kväll. Ska ju på födelsedagsfest hos Carro, och jag vet att Annelie mycket, mycket gärna vill ut och slå klackarna i taket… Men inte jag. Jag känner mig som en död sill efter en lite slitig jobbvecka (min andra hälft på jobbet har vart sjuk hela veckan bland annat) och en Tuvis som sovit sämre än vanligt eftersom hon är lite snorig och harklig. Det har ju inte märkts så mycket på dagarna (förutom litervis med snor) men på kvällarna när hon lägger sig ner så täpper det till, vilket gör att hon inte sover så bra.

Och i natt är det min sovnatt + sovmorgon och inte vill jag slösa bort den på att vara bakis inte! Enda natten + morgonen man får sova på hela långa veckan. Sen så ska vi på visning imorgon igen, och då vill jag vara pigg! Det är ju viktiga grejer det där.

Men visst är det ett otroligt moget beslut att ta det lungt för partypinglan Sara? Jag är mycket stolt.

Annars idag har jag blivit bortskämd med mycket "egentid", först var jag på stan mellan 10-14 (men då hade jag faktiskt med mig mat hem till älsklingen) och nu har båda älsklingarna gått ut för att gunga och sedan handla mat åt dem till kvällen då jag ska iväg igen.

Tuva har en bra pappa.

Nope nu ska jag vila och äta godis så kanske jag blir lite mindre död sil och lite mer pigg mört?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *