Handledarutbildning och barnvakt

Igår var jag och Simon på handledarutbildning så att jag ska få kunna övningsköra med honom. Jag hade förväntat mig 3 timmar och en 15 minuters evighets lång tristess, men det var faktiskt helt ok!

Det var min körskolelärare som höll i kursen, och han är faktiskt rätt skojig och berättade många roliga historier, och dessutom tror jag att det kommer underlätta massor för mig och Simon när vi ska börja köra sen.

Så det var ju bra! :-)

Lillasyster Linnéa var barnvakt åt Tuvisen så länge, och det hade väl gått bra. Linnéa såg lite trött ut när vi kom hem vid 21… Hihi. Tuva hade inte somnat än utan låg vaken i sin säng och hade ropat vid jämna mellanrum ”Aleeeeaaa!” men hon verkade rätt nöjd och dessutom ville hon att Linnéa skulle komma och leka med henne dagen efter också och det måste väl ha vart ett bra betyg? :-)

Bild som Linnéa la upp på facebook igår.

2 thoughts on “Handledarutbildning och barnvakt

  1. Jag var på en såndär handledarutbildning för något år sedan, man hade hört så mycket negativt om den men jag tyckte också att den var helt okej. Kanske för att man var förberedd på det värsta ;)

    Lycka till med övningskörningen nu :D

  2. Åh vad roligt! Vi var med på ern sådan för nån vecka sen så nu kör jag vart vi än ska. Börjar sakna passagerarplatsen lite men det är ju så kul att köra också! :) lycka till med övningskörningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *