>Hallå argbiggan, vart är du?

>

De här lediga fredagarna är verkligen grymma. Jag och min lilla sötnos till unge har haft en riktig mysmorgon och argbiggan har vart så snäll och duktig hela tiden. På senaste tiden så har hon vart så otroligt duktig och snäll så att man bara håller på att smälla av hela tiden. Helt underbart faktiskt men jag undrar ju vart lilla argbiggan gömt sig? Vågar ju inte riktigt lita på att hon är borta för alltid…

När jag skulle lägga henne nu för att sova middag så gick hon snällt in och la sig i sängen och när jag lagt mig brevid henne så slöt hon ögonen och somnade på 1 minut. Vad hände där? Vad hände med våra brottningsmatcher?

Och när vi åt mat så flippade hon inte ur och kastade tallriken över hela köket. Jag behövde inte ens torka upp under hennes stol!

Dessutom, och det bästa av allt, är att hon kan leka så fint själv! Fischer Price huset är grymt. Där inne bor alla hennes figurer från Drömmarnas trädgård och Fifi och blomsterfröna, dessutom mamman, pappan och bebisen som bodde där från början. Så jag har fått dona och greja här hemma utan att någon hängt grinandes i morgonrocken.

Argbiggan bygger lego förra sommaren.

I’m happy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *