Haléns vinsten!

För ungefär 20 min sen fick jag mitt presentkort på 3000:- hos Haléns som jag vann hos Engla och nu är beställningen lagd. Jo, för enda sen jag vann så har jag planerat och lagt i varukorgen i webbshoppen, så det var bara att rensa lite och skicka på send. :-)

 1. Guldklänning, tänker mig att den blir fin lite nerklädd med tjock kofta och tjocka strumpisar i vinter.
 2. Rutig lång blus som jag sett på Engla och tyckt att den vart fin. Hoppas att den är tillräckligt lång för att ha till strumpbyxor.
 3. Blus som jag sett hos Annawii.
 4. Bruna skinnbyxor som syntes i Englas kampanj för Haléns.
 5. T-shirt som jag beställde i en större storlek och i vitt.
 6. Skinnbyxor som setts på Sofi Fahrman (fast de röda då).
 7. Tröja som också var med i Englas kampanj.
 8. Skinnkjol som även den var med i Englas kampanj (fast i svart).
 9. Magic mouse från Apple till min lilla älskling (MacBook Pro’n) som jag velat ha hur länge som helst, men det har ju inte vart läge att punga ut 699:- på en mus när jag har en…
 10. Locktång 38 mm för stora lockar. Ska bli spännande att se om det blir nå på mitt bångstyriga hår.

Sen blev det även en liten pressy till min mamma som behöver lite pepp just nu. ♥

ÅH så jag längtar efter det här paketet nu! I mitten av november ska det komma, förhoppningsvis har lilla babymagen försvunnit lagom tills dess så att jag kan komma i mina underdelar som jag beställt. Men som lilla killen äter (och går upp i vikt!) så ska det nog inte vara något problem. ;-)

4 thoughts on “Haléns vinsten!

 1. Vilket härligt kit du fick ihop :-) Grattis! Toppen att du länkar tillbka till vår sida och produkterna så dina läsare hittar rätt direkt och du hamnar på vår första sida under senast bloggat :-) Hoppas du blir nöjd med allt och du är alltid varmt välkommen tillbaka till halens.se Trevlig onsdag önskar vi på Halens!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *