Gympa avslutning!

Ja, här kommer ett litet collage med bilder från gympaavslutningen, jag hade minst lika många till som jag absolut kände att jag ville ha med… Några saker var ju grymt roliga! Kanske får lägga in lite mer bilder sen någongång… :-)

Erica och Tuva var SÅÅÅÅÅ söta så mitt hjärta brast. Älskade ungar! Och så himla kul att se dem. Och så himla kul att se dem ha så kul! De har ju dessutom blivit grymt duktiga, vilken skillnad sen första gången den där vinterdagen då det snöade galet mycket på vägen hem och vi fick leda runt dem runt banan och gråten var i halsen på dem så fort vi försökte lämna dem… Nu var de så stolta och visade glatt upp vad de kunde!

Erica var snäppet (eller kanske ganska mycket…) fokuserad på vad de skulle göra, och hon är dessutom väldigt graciös! Kolla bilderna från när de hoppar från trampetsen (heter det så? Jag gick ju på Uppsala flickorna jag med i typ över 10 år så jag borde ju veta…), Erica flyger som en älva och Tuva kryper av medans gympafröken skrattar ihjäl sig… Hihi! Min söta tokiga unge. :-) När jag berättade för mamma hur de hade vart så sa Mamma ”Ja, det är ju samma som vi har vart och sett år efter år…” (hon syftade på mig då, att jag fortsatte med gymnastiken så länge som tills i 8:an var bara för att jag var grym på att stå på händer och alltid vann tävlingen som vi hade i slutet där man tävlade om vem som kunde stå längst… Haha! Och att jag dessutom hade vart lite ”förvirrad” eller hur man ska uttrycka det… :-) )

Åh, kärlek, kärlek, kärlek och jag blir ju alldeles varm i hjärtat av att kika på de här bilderna. ♥

NU ska det förberedas kalas.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *