Grönan och mående

Igår blev det en tur på grönan tillsammans med ”faster Sara” och hennes lilla familj + Ellens ”faster Therese” och kusin Pixie.

Mycket skoj! Tuva var överlycklig och lyrisk och Isak trodde nog inte sina ögon över hur mycket det fanns att kika på.


Systemkameran ville inte samarbeta, så det blev inte så mycket bilder. Men frågan är ju jag hunnit fota något ändå med en unge på höften och en annan som sprang runt som en galning och letade efter nya saker att åka. ;-)

Isak fick sin första och enda karuselltur i kärlekstunneln tillsammans med mamman sin.

Tuva gillade bäst lustiga huset och nyckelpigan. ”Åh! Det här var grymt!!!” sa hon när vi åkte ur lustiga huset på flygande mattan.

Det var en bra eftermiddag/kväll. Men annars så känner jag mig otroligt under isen. Jag är sååå trött. Simons USA-resa tog på mina krafter mer än jag trott och det enda jag längtar efter är en lugn stund, få dricka (varmt) kaffe i fred och bara få andas. Därav är jag lite sämre med bloggningen än vanligt, jag längtar så efter att få tillbaka lite energi, ork och ”gladhet”. Som jag sagt förr, sömnbrist gör mig bitter.

Men vi hörs! Jag har egentligen så mycket att blogga om ju.

Kram på er.

– Posted using BlogPress from my iPhone

2 thoughts on “Grönan och mående

  1. Så mysigt med Grönan! Ja det är både jobbigt & alldeles underbart, men det underbara överväger det jobbiga, iallafall nu:) Eliah är en snäll kille än så länge, väldigt lugn & sover väldigt bra (peppar, peppar) Hur går det med Isacs sömn? Bättre hoppas jag!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *