>Grattis jag, 26 år idag!

>

Jajamensan! Idag är det jag som fyller år. För 26 år sedan så föddes jag på Ackis, 4450g och 54 cm om jag minns rätt? Mamma stämmer det?

Men shit pommesfrites vad gammal jag börjar bli. 26 år. 26 ÅR! Men det är fint det. Jag skulle inte vilja byta med någon annan. (Förutom på natten, Tuva sov inte så bra i natt heller och vaknade 05 pigg som en liten mört…)

Morgonen började fint med frukost (= lussekatter) med täcke på soffan och en lekandes Tuva på golvet. Och så får vi ju inte glömma presenter! Jag fick en jätte fin volangklänning av Simon men jag är lite osäker på om den passar mig? Jag ska ta lite råd av folk och se om jag ska ha kvar den eller ej. För även om den är super fin så kommer den ju inte bli använd om jag inte trivs i den. Jag vet för jag har gjort misstaget att köpa fina saker som jag inte trivs i måååånga gånger. De hänger så fint i garderoben så. Och så fick jag en presentförpackning med Christina Agulieras parfym, jag behövde verkligen en parfym och den luktade sjukt gott. En ny favorit kanske?

Efter presentöppningen och frukosten så somnar både jag och Simon på soffan, trötta småbarnsföräldrar eller vad? Haha! Tuva lekte snällt på golvet och sedan började ju Teletubbies så hon hade fullt upp kan man säga.

Nu på förmiddagen så har jag förutom att försöka lägga en trött Tuva ett par gånger (helt plötsligt så kan hon få ny energi och ska leka igen, jag hittade henne sittandes i hennes säng, härjandes som bara den! Dags att sänka spjälsängen kanske?) och så har jag städat här hemma så nu är jag redo för kalas.

Idag kommer närmligen stora familjen hit och grattar mig! Jag längtar! Känns som att det här kommer att bli en så bra dag. Kanske ska se om jag har en ipren hemma mot huvudvärken (det är nog sömnbrist-huvudvärk skulle jag tro) bara så är jag fit for fight sen.

Grattis till mig själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *