>Göteborg nästa!

>

Imorn åker jag till Göteborg över helgen för att hälsa på mina gamla polers Lisa och Carro som jag gått i samma klass från lekis-nian. Värsta skoj ska det bli och jag ser fram emot det massor! Fick nyss sms från Lisa att det tydligen ska bli fint väder och planen är att när jag kommer ner så ska vi åka till Carro (som bor och jobbar i Göteborg) och lämna våra saker och sen åka ut och sola på klipporna! Och sen blir det nog ut och äta på kvällen. Hur härligt låter inte det?!

Men sen så är det ju första gången jag lämnar Tuva och åker bort. Oj oj oj. Det ska ju verkligen bli riktigt skoj, och skönt att komma ifrån ett litet tag. Men jag kan ju inte påstå att det inte känns lite i hjärtat att lämna lilla argbiggan. Tänk om något skulle hända, eller hon skulle bli sjuk och jag inte bara kan komma hem?!

Men jag har iallafall tur att hon har en så otroligt bra pappa så jag slipper oroa mig för den biten.  Dessutom är hon super-pappig nu efter att Simon haft en veckas semester så jag behöver inte oroa mig att hon ska sakna sin mamma heller.

Nej nu håller Simon på och grillar som bäst och jag ska gå ut och göra honom sällskap.

Vi hörs i helgen (MMS-blogga, I löv it).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *