Goodiebagen från Lyko/Depend-eventet

Det var en riktigt bra goodiebag från Lyko/Depend-eventet jag var på i onsdags. Flera fullsize produkter, och dessutom fick vi en grundlig genomgång om hur man sköter sina naglar på bästa sätt (kanske borde ge det en chans nu när jag har lite bättre koll? Jag struntar ju i mina helt och klipper med nagelsax bara, för att jag tycker att de är så dåliga ändå…) så då var det extra skoj att hitta ALLA de produkterna de pratade om i goodiebagen! :-)

Hårprodukter är jag extremt dålig på att använda, så jag köper aldrig några. Men jag har länge vart sugen på att testa saltvattenspray och torrschampo, så det ska bli spännande att testa Lykos egna märke. Om inte annat så var det förpackningar som föll mig i smaken.

_MG_7318Borsten längst upp till vänster har jag redan hunnit testa, jag slängde min gamla borste för något år sedan, och jag borstar nästan aldrig håret (det blir aldrig tovigt, av någon konstig anledning? Annars känns det som att mitt burr borde vara det ultimata tov-håret) men nu ska jag nog börja igen! Jäklar vilken skön borste, och vad smidigt den borstade ut håret! Bättre recensioner kommer när jag hunnit testa mer. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *